RVS Fondueset Biene

Waardering:
100% of 100
Een prachtige fondueset van RVS.
Reclame -100% korting

Een prachtige fondueset van RVS.

Specificaties:

  • Speciale elf delige set inclusief zes vorken en recept
  • RVS fonduepan rust op onderstel
  • Kan op het gasfornuis worden gebruikt
  • Pastabrander
  • Inhoud fonduepan twee liter
  • Perfect voor dippen met stukjes brood, appel, salami, of bloemkool
  • Gebruik voor het beste resultaat houten lepels of anti-aanbak kookgerei bij het bereiden van de fondue om krassen te voorkomen
  • Inhoud 2 Liter
  • Wordt geleverd in geschenkverpakking
  • Afmetingen: 20.32cm x 20.32cm x 21.34cm


Deze fonduepan is geschikt voor:  
 

  • Kaasfondue
  • Vleesfondue / Bouillonfondue
  • Olie fondue
  • Chocolade fondue

Omschrijving Swissmar:
Swissmar levert al meer dan 20 jaar producten en service van kwaliteit tegen betaalbare prijzen. 
De afgelopen jaren heeft Swissmar het eigen assortiment van Swissmar producten uitgebreid met onder meer gourmetstellen, fondues, wijnaccessoires, bamboe snijplanken,kaasmessen en ander toebehoren.

Vermaak uw vrienden en laat uw gezin versteld staan met de geweldige producten die Swissmar aanbiedt. Van bamboe messenblokken tot gietijzeren fonduestellen en stenen gourmetstellen: er is altijd wel een product bij dat u met gepaste trots in uw huis laat pronken.

Lees meer...

Meer gegevens - Ingrediënten
Merk Swissmar
Kleur Roestvrij Staal
Keramiek of gietijzer Gietijzer
Inhoud 2 liter
Wordt verwarmd met Gel- en spiritusbrander
Geschikt voor Inductie Ja
Recept

Kaasfondue

Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten voor  2 personen:
* 25 gr. boter.

* 3 dl. kruidenbouillon.

* 4 el. bloem.

* 200 gr. jong belegen kaas (plakken).

* 1 klein bakje paturain.

* eventueel peper en zout.


Ideeen voor de dip:

* stokbrood.

* champignons.

* broccoliroosjes (tip!).

* paprika.

* peperoniworst (tip!).

* hamblokjes.

* komkommer.

* ...........

Voor erbij:  * Fruitsalade.

Voorbereidingen:
Snijd de groenten en/of vlees voor de dip in hapklare stukjes.
Maak de fruitsalade.
Snijd de plakken kaas in stukjes.

Bereidingswijze
Smelt de boter in een pannetje, en voeg de bloem toe. Roer er de kruidenbouillon door.
Smelt onder voortdurend roeren beetje voor beetje de kaas erdoor. Op het laatst de paturain.
Proef even of er peper en zout door moet.
Je kunt er ook eventueel wat mosterd doorheen roeren. Als alcohol gewenst is: doe er samen met de bouillon een scheut (warme!) witte wijn door. Verminder dan de bouillon. Knoflook: kook een doormidden gesneden teentje knoflook mee. Verwijder deze voor het opdienen.

Serveertips:
Kaasfondue op een rechaud op tafel. Dip-spul in aparte bakjes. Extra schaaltjes voor de fruitsalade. Geef bij de stokbrood een knoflook-boter. En........kaarsjes!


Dit recept wordt u aangeboden door:
     Smulweb

Type Geschenkdoos n.v.t.

Lees meer...

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:RVS Fondueset Biene
Uw waardering

Lees meer...

No Related Posts

Lees meer...