Kaasfondueset Swiss Red - Electrisch

Waardering:
100% of 100

Een prachtige Swiss Red elctrische kaasfondueset.

Een prachtige Swiss Red elctrische kaasfondueset. Deze fondueset is geschikt tot 6 personen:

Specificaties:

  • Speciale achtdelige set inclusief 6 Swiss Red fonduevorken
  • Caquelon is gemaakt van keramiek en is geschikt voor magnetron, gasfornhuis en electrisch fornhuis. Niet geschikt voor inductie.
  • Caquelon afmetingen: 22cm Breed 9 cm Hoog
  • Regelbare electrisch Rechaud met 15 standen. 220v - 1500 watt
  • Caquelon inhoud 1 L.
  • Wordt geleverd in geschenkverpakking
  • Afmetingen Totaal : 24cm Breed 21 cm Hoog

Deze fonduepan is geschikt voor:

  • Kaasfondue
  • Vleesfondue / Bouillonfondue
  • Olie fondue
  • Chocolade fondue

Omschrijving Producent:
Het familiebedrijf Nouvel uit Zwiterland is opgericht in 1964.
Het bedrijf lanceerde een nieuwe productlijn in het huishouden-zakelijk gebied, gericht op tafel koken. Dit is een succesvolle reeks van huishoudelijke producten die worden verkocht over de hele wereld.

Lees meer...

Meer gegevens - Ingrediënten
Merk Nouvel
Kleur Rood
Keramiek of gietijzer Keramiek
Inhoud 1 liter
Wordt verwarmd met Electrische onderstel
Geschikt voor Inductie Nee
Recept

Marokkaanse kaasfondue

Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten voor 5 personen:
-600 g jong belegen goudse kaas
-200 g kaas met kruiden (elke keer een andere kaas uitproberen)
-1 sinaasappel
-1 rode ui
-75 g blanke amandelen
-1(of meer)teentje(s)knoflook
-? l melk
-2-3 eetl. maizena
-snufje kaneel
-peper
-2 eetl. grof gesneden verse koriander
Om te dippen: elk soort brood,diverse soorten vleeswaren als; (rauwe)ham, salami, worst en chorizo

Voorbereidingen:
Rasp beide soorten kaas grof. Boen de sinaasappel met het aardappelborsteltje schoon, rasp de schil dun af, snijd hem doormidden en pers hem uit. Snipper de ui. Hak de amandelen grof en rooster ze in de koekenpan goudbruin. Bak het brood af en rol de plakjes vleeswaren op. Wrijf de pan in met een doorgesneden stukje knoflook.

Bereidingswijze:
Doe de melk en het sinaasappelrasp in de pan en breng dit op matig vuur tegen de kook aan.
Roer geleidelijk de kaas erdoor en verwarm het geheel al roerend op matig vuur tot de kaas gesmolten is. Maak de maizena aan met het sinaasappelsap en voeg dit al roeren toe aan de fondue. Blijf roeren tot een glad gebonden fondue ontstaat. Roer de ui een snufje kaneel en peper naar smaak erdoor. Strooi de amandelen en de verse koriander erover.Wrijf nu ook de fonduepan in met een doorgesneden teentje knoflook en giet het kaasmengsel erin. Zet de brander aan op een matig vlammetje zodat het niet te erg aankoekt.

Serveertips:
Doe de vleeswaren per twee personen op een bordje en doe met het brood hetzelfde in een mandje. Dit voorkomt wachten op de ander met aan het vorkje prikken of constant vragen om de vleeswaren of het brood.


Dit recept wordt u aangeboden door:
     Smulweb

Type Geschenkdoos n.v.t.

Lees meer...

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kaasfondueset Swiss Red - Electrisch
Uw waardering

Lees meer...

No Related Posts

Lees meer...