Relance Kaasfondue set

Waardering:
100% of 100

Een prachtige traditionele pan van Relance voor kaasfondue, maar ook vleesfondue etc. Zie omschrijving.

  • MEER DAN 80 SETS
  • SNELLE LEVERING
  • GEKOELDE ZENDING VAN KAASPAKKETTEN
  • ALLES VOOR UW KAASFONDUESET

 Bij dit product:   

Geen verzendkosten bij dit product!Een prachtige traditionele pan van Relance.


Specificaties

  • Gietijzeren fonduepan (kan 1 liter kaasfondue in)
  • doorsnede 24 cm
  • houten plank
  • metalen onderstel
  • fonduebrander
  • 6 fonduevorken.

 

Deze fonduepan is geschikt voor:

  • Kaasfondue
  • Vleesfondue / Bouillonfondue
  • Chocolade fondue
  • Olie fondue

 

Omschrijving producent:

J.W. Redelaar B.V. de producent van Relance levert pannen en overige keukentoebehoren aan groot- en detailhandel. De meeste producten zijn eigen ontwerpen en worden onder het kwaliteitsmerk ‘Relance’ verkocht.
Redelaar wordt momenteel geleid door Marcel Redelaar. Hij heeft in 2002 zijn vader opgevolgd die het bedrijf in de jaren vijftig oprichtte.

Product specificaties
Merk Relance
Kleur Rood
Keramiek of gietijzer Gietijzer
Inhoud 1 liter
Wordt verwarmd met Gel- en spiritusbrander
Geschikt voor Inductie Nee
Recept

Kaasfondue

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:
50 gr boter
50 gr bloem
½ liter bouillon (lekkerste is paddenstoelenbouillon)
½ bakje champignons/paddestoelen
1 ons bacon/ham
½ pond kaas (goede smeltkaas is bijv. parano. Je kunt evt extra wat blauwschimmelkaas, zoals gorgonzola, toevoegen).
peterselie, knoflook, bieslook, peper

Voorbereidingen:
Champignons schoonmaken en in kleine stukken snijden.
Kaas raspen.
Bacon/ham in snippers snijden.
Verse kruiden hakken.
Teen knoflook pellen.
Bouillon maken.

Bereidingswijze
Smelt de boter langzaam op een laag vuur. Roer de bloem erbij en laat even garen. Giet, scheutje voor scheutje, de bouillon erbij. Goed roeren totdat je een gladde rout hebt. Pers hier een teen knoflook door en zet de pan op een vlamverdeler.
Roer nu handje voor handje de kaas erdoorheen. Laat eerst goed smelten voor je de volgende hand erin gooit anders krijg je klonten.

Bak de gesneden chamignons even aan en roer deze ook door de fondue. Voeg nu nog de gesneden bacon/ham en de verse kruiden toe. Maak op smaak met peper.

Serveertips:
Serveren met stokbrood en een frisse salade.


Dit recept wordt u aangeboden door:
     Smulweb

Type Geschenkdoos n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Relance Kaasfondue set
Uw waardering

No Related Posts