Kaasfondue set Swiss Cross 9 delig

Waardering:
90% of 100

Een zeer mooi Zwitsers fondueset van het Zwitserse merk Nouvel.

  • MEER DAN 80 SETS
  • SNELLE LEVERING
  • GEKOELDE ZENDING VAN KAASPAKKETTEN
  • ALLES VOOR UW KAASFONDUESET

 Bij dit product:   

Geen verzendkosten bij dit product!Een zeer mooi Zwitsers fondueset van het Zwitserse merk Nouvel. Deze fondueset is geschikt tot 6 personen:

Specificaties:

  • Speciale negendelige set inclusief 6 Zwitserse rode vorken
  • Caquelon is gemaakt van keramiek en is geschikt voor magnetron, gasfornhuis en electrisch fornhuis. Niet geschikt voor inductie.
  • Caquelon afmetingen: 22cm Breed 9 cm Hoog
  • Pasta / spiritusbrander inclusief 80gr brandgel
  • Metalen RVS Rechaud inclusief RVS onderplaat
  • Caquelon inhoud 1 L.
  • Wordt geleverd in geschenkverpakking
  • Afmetingen Totaal : 18cm Breed 21 cm Hoog


Deze fonduepan is geschikt voor:

  • Kaasfondue
  • Vleesfondue / Bouillonfondue
  • Olie fondue
  • Chocolade fondue


Omschrijving Producent:
Het familiebedrijf Nouvel uit Zwiterland is opgericht in 1964.
Het bedrijf lanceerde een nieuwe productlijn in het huishouden-zakelijk gebied, gericht op tafel koken. Dit is een succesvolle reeks van huishoudelijke producten die worden verkocht over de hele wereld.

Extra informatie
Merk Nouvel
Kleur Rood
Keramiek of gietijzer Keramiek
Inhoud 1 liter
Wordt verwarmd met Gel- en spiritusbrander
Geschikt voor Inductie Nee
Recept

Pittige ui-kaasfondue met garnalen

Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:
1 grote ui, 200 g roquefort, 100 g zachte geitenkaas, 200 g hollandse belegen kaas, 200 g diepvriesspinazie (fijngehakt), 2 eetlepels olie, 3 teentjes knoflook, 50 g bloem, 3,5 dl groentebouillon (3/4 blokje), 1 dl droge witte wijn, 2 à 3 theelepels cajunkruiden, 100 g gekookte gepelde garnalen.(maizena)

Voorbereidingen:
Spinazie ontdooien. Kaas in blokjes snijden.

Bereidingswijze:
Snipper de ui, pers de knoflook .Fruit de ui en de knoflook in de olie. Voeg de bloem toe en laat even meegaren, dan beetje bij beetje de bouillon en de wijn toevoegen tot een gladde saus ontstaat. Laat hierin de kaas smelten. Voeg cajunkruiden en spinazie toe. P en z naar smaak. TE DIK: voeg nog wat bouillon toe, TE DUN: binden met wat met water aangemaakte maizena. Voeg vlak voor het opdienen de garnalen toe.

Serveertips:
Serveren met stokbrood, diverse geblancheerde groenten, gare krielaardappeltjes en een salade. Lekker met een glaasje witte wijn.



Dit recept wordt u aangeboden door:
     Smulweb

Type Geschenkdoos n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kaasfondue set Swiss Cross 9 delig
Uw waardering

No Related Posts